fbpx
[distance type=”5″]

Plačaj Po Kliku (PPC)

 

PPC, angleško Pay Per Click, je model internetnega trženja, torej oglaševalski sistem, pri katerem plačate pristojbino vsakič, ko vaši potenciali kliknejo na oglas, ki ste ga v tem sistemu uredili. Od tod tudi ime, plačaj po kliku.

Oglaševanje v spletnih iskalnikih je med najbolj priljubljenimi načini sistema PPC. Pravzaprav lahko rečemo, da gre za nakup obiskov vašega spletnega mesta, saj namesto da poskušate “organsko” zaslužiti te obiske, uporabite sistem plačila po kliku. Oglaševalcem omogoča uvrstitev njihovega oglasa v “sponzorirane” povezave iskalnika, to so pravzaprav najbolj vidna mesta v iskalnikih, na katerih je prikazan vaš oglas, ko potenciali iščejo po ključnih besedah, ki so povezane z vašo ponudbo v oglasu.

[distance type=”5″]
[distance type=”5″][distance type=”5″]

Ureditev PPC

S prilagoditvijo vaše strategije in personalizacijo vaših potreb, vam z našim strokovnim znanjem o oglaševalskem sistemu PPC, lahko pomagamo, da boste svoj oglaševalski račun in posledično podjetje vezano nanj, uspešno pripeljali do večje uspešnosti na spletu.

Platforme, kot so Google Ads in oglasi Bing, so za vsako podjetje pomembne, mi vam pri upravljanju zagotavljamo podporo in navodila, ki jih potrebujete za doseganje svojega cilja, ne glede na to ali želite povečati donosnost naložbe, razširiti mrežo strank, vašo blagovno znamko narediti bolj prepoznavno, izpostaviti izključno eno storitev oziroma produkt ali vse. Veliko je ciljev, ki imajo skupni imenovalec ravno v teh platformah, katerih uporaba je v dnevnem porastu.

[distance type=”4″]
[distance type=”4″]
[maxtitle type=”5″ maxtitle_content=”Naše PPC storitve”]
[distance type=”3″][iconbox icon_title=”PPC revizija” iconbox_content=”Storitev PPC revizije, je storitev v kateri vam zagotovimo celostni pregled in ureditev, ki zajema razumevanje cilja revizijskega postopka, pokritosti in analize podatkov.

” icon_name=”sl-eyeglass”][distance type=”2″][iconbox icon_title=”Oglaševanje v Bing-u” iconbox_content=”Uredimo oglaševanje v platformi Bing, s katero je doseg tudi do 130 milijonov iskalcev storitev in izdelkov. Zaradi svojega dosega je platforma Bing ena ključnih platform, s katerimi večate ugled in prepoznavnost vašega podjetja.” icon_name=”fa-windows”][distance type=”4″]

[distance type=”3″][iconbox icon_title=”Oglaševanje v družbenih omrežjih” iconbox_content=”Uredimo vam plačane oglaševalske akcije na družbenih omrežjih (npr. Facebook), s tem pa dodatno poskrbimo, da bo vedno več uspešnih konverzij – izpolnjenih ciljev.

” icon_name=”sl-rocket”][distance type=”2″][iconbox icon_title=”Prikazno oglaševanje” iconbox_content=”Cilj prikaznega oglaševanja je, da vaši prikazni oglasi ciljajo na skupine ljudi, ki so za vašo storitev ali izdelek, pokazali zanimanje že pred tem. Prikazni oglas ali tudi pasica, lahko vsebuje vse od logotipa do videa, oglas vam uredijo naši izkušeni strokovnjaki.

” icon_name=”fa-bullhorn”][distance type=”4″]

[distance type=”3″][iconbox icon_title=”Google Ads” iconbox_content=”Odločite se za našo storitev urejanja Google Ads oglasov, s katero boste prihranili tako čas kot tudi denar. Zagotavljamo vam storitve s strani certificiranih strokovnjakov.” icon_name=”fa-google”][distance type=”2″][iconbox icon_title=”Ponovno ciljanje in trženje” iconbox_content=”Donosnost naložbe je s ponovnim ciljanjem in trženjem osebam (potencialom), ki so za vašo storitev ali izdelek, že pokazale zanimanje, precej večja kot bi bila brez tega. Ob poplavi informacij, je ključnega pomena pravilno in sprotno reagiranje.

” icon_name=”sl-refresh”][distance type=”4″]

[distance type=”4″]
[distance type=”2″]
[distance][distance type=”5″]

Proces PPC oglaševalske kampanje – na kratko:

Naše storitve oglaševanja po sistemu plačilo po kliku, zajemajo spodnje komponente:

 • Izdelava strategije PPC oglaševanja
 • Raziskava in izbira ključnih besed
 • Kreativen razvoj
 • Nastavitev oglaševalske kampanje
 • Upravljanje ponudb in sledenje donosnosti naložbe
 • Optimizacija in razvoj pristajalnih strani
 • Upravljanje in administracija oglaševalske kampanje
[distance type=”3″]
[distance type=”3″][distance type=”3″]

Poročamo vam

Za vas izdelamo mesečna poročila o uspešnosti vaših oglaševalskih kampanj, uspešnosti izbranih ključnih besed in besedila, predlagamo pa vam tudi spremembe, v kolikor so potrebne. Posebej vam bomo pripravili poročilo o organskem razvrščanju, glede na izbrane ključne besede, ki jih plačujete. Po izdelavi poročil, pa vam bomo na voljo v enournem klicu ali srečanju, z namenom razlage napredovanja, usmerjanja in podajanja odgovorov na vaša morebitna vprašanja.

[distance type=”2″][distance type=”4″]
[distance]
[distance][webnus-divider type=”7″ lspan=”Kaj drugi” rspan=”pravijo o nas” color=”#77da55″][distance]

Poleg storitev kot je SEO optimizacija in spletni marketing, vam zagotavljamo tudi širok spekter povezanih storitev, kot je SEO prijazno spletno oblikovanje, PPC plačilo po kliku, revizije spletnih strani, partnerski marketing, optimizacijo družbenih medijev, nudimo lastne CRM sisteme, dodatna izobraževanja s seminarji in delavnicami, izdelavo in vzdrževanje spletnih mest, pripravo in izdelavo virtualnih katalogov, grafično oblikovanje.  za vas uredimo spletno gostovanje in domeno, nudimo tudi individualna svetovanja in učne ure, s področij na katerih delujemo.

Z naborom naših storitev, svojim strankam želimo zagotoviti storitve na enem mestu, hkrati pa zagotavljamo strokovnost naše celotne ekipe.

[distance][testimonial_slider type=”penta”][testimonial_item name=”John Anderson” img=”8876″ subtitle=”Risotto Co” testimonial_content=”One of the best theme I have ever used. Every minor detail has been taken care of. Clean, Modern Design can be used for any type of website. Excellent template.” second_social=”instagram”][testimonial_item name=”Lida Smith” img=”8880″ subtitle=”Mexin Co” testimonial_content=”Lida has assisted me with questions in regards to web hosting and has offered me more insight in half an hour than my current host did in all the years I have been with them.” first_social=”instagram” second_social=”linkedin” third_social=”vimeo” fourth_social=”pinterest”][/testimonial_slider][distance type=”2″]
[distance][webnus-divider type=”7″ lspan=”Vas zanima več” rspan=”kontaktirajte nas” color=”#77da55″][distance][contact-form-7 id=”5703″][distance type=”5″]
[distance type=”2″][portfolio-carousel title=”CASE STUDIES” carousel_count=”6″][distance]
Navigacija
Zapri

Moja košarica

Viewed

Nazadnje ogledano

Zapri

Rešitve

Vsebina spletne strani je avtorsko zaščitena.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke