fbpx

Virtualni katalog – izdelava

67,10  z DDV

Virtualni katalog – idealna rešitev za vaše interaktivne publikacije! Pretvorite vaše PDF publikacije v interaktivne publikacije visoke kakovosti.

+ -

E-katalog – idealna rešitev za vaše interaktivne publikacije!

Moderni efekti, realno listanje! V barvah vašega CGP-ja!

Izdelava virtualnih e-katalogov

Nudimo vam ugodno in hitro izdelavo kakovostnih virtualnih katalogov, ki omogočajo realno listanje vaših publikacij v elektronski obliki. Je idealna rešitev za vse, ki svoje izdelke prikazujete v obliki tiskanih katalogov, izdajate revije ali časopise, pa tudi knjige ali brošure … Naši virtualni katalogi omogočajo visoko interaktivnost, saj jim lahko dodajate tudi animirana interaktivna ozadja, video vsebine in animacije. S pomočjo virtualnega kataloga prispevate k ohranjanju narave, saj se izognete stroškom tiska in pošiljanja katalogov preko pošte.

Virtualni katalog in njegove prednosti

KAKOVOST VIRTUALNEGA E-KATALOGA

Pretvorite vaše PDF publikacije v interaktivne publikacije visoke kakovosti z visoko stopnjo povečave besedila. Tako boste bralcem omogočili najboljšo bralno izkušnjo.

EKONOMSKI RAZLOG

Več izdelanih virtualnih e-katalogov pomeni tudi nižjo ceno, istočasno pa prihranite na stroških tiska in svojim strankam pošljete katalog svojih izdelkov v manj kot minuti! In to brezplačno!

ENOSTAVNA UPORABA

Vaš virtualni e-katalog bomo objavili s pomočjo vaše izdelane publikacije v PDF obliki. Vse spletne povezave, ki se nahajajo v obstoječi PDF obliki, se bodo v objavljenem virtualnem katalogu ohranile.

DODAJANJE GLASBE

Istočasno vam virtualni katalog poleg realnega listanja z zvokom ali brez med drugim omogoča tudi glasbo za ozadje, ki jo lahko dodamo tudi po vaši izbiri.

DRUGE FUNKCIJE

Virtualni e-katalog omogoča še celozaslonsko povečavo strani, prikaz sličic strani, tiskanje in shranjevanje strani, pošiljanje prijateljem…

PRILAGOJEN MOBILNIM NAPRAVAM

Virtualni e-katalog je v celoti prilagojen vsem vrstam zaslonom, tudi zaslončkom pri vseh sistemih na mobilnih napravah, saj je narejen v odzivnem (responsive) načinu.

SHRANJEVANJE NA DISK ALI USB KLJUČ

Virtualne e-kataloge je mogoče shranjevati in predvajati tudi direktno iz diska ali USB ključa. Strankam lahko izročite vse svoje kataloge ali druge publikacije v digitalni obliki.

INTERAKTIVNI VIRTUALNI E-KATALOG

V vaš virtualni e-katalog lahko dodamo tudi interaktivne elemente, kot so video, izdelki v 3D obliki ali animirane grafike. Izbirate lahko tudi med animiranimi ozadji kataloga.

ISKANJE PO VIRTUALNEM KATALOGU

Virtualni e-katalog omogoča tudi iskanje po celotni vsebini publikacije. V iskalnik boste vpisali iskalno besedo in katalog vam bo prikazal vse strani s poudarjenimi ključnimi besedami, ki jih iščete.

HITROST NALAGANJA

Virtualni e-katalog odlikuje tudi visoka hitrost nalaganja strani. Kvaliteta posameznih strani se prilagodi glede na hitrost nalaganja kataloga.

PRENOS PUBLIKACIJE V PDF

Svojim uporabnikom lahko omogočite tudi prenos publikacije v PDF obliki na njihov računalnik, shranjevanje ali tiskanje posameznih strani.

PRIBLIŽEVANJE IN ODDALJEVANJE

Virtualni e-katalog omogoča približevanje in oddaljevanje vsebine, pri čemer se ohrani kvaliteta zapisa, ki zagotovi nemoteno branje in ogled.

AVTOMATSKO PREDVAJANJE

Virtualni e-katalog omogoča avtomatsko predvajanje in listanje strani. Funkcijo avtomatsko predvajanje lahko vklopite in izklopite.

VEČJEZIČNOST

Virtualni e-katalog lahko predvajate v različnih jezikih, saj omogoča večjezičnost. Dodate lahko poljubno veliko jezikov.

SOCIALNA OMREŽJA

Posamezne strani iz kataloga lahko delite preko izbranih socialnih omrežij, kot so Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Delicious, …

Za več informacij nas kontaktirajte ali pokličite na +386 40 744 977

Glede na 0 mnenj

0.00 skupna ocena
0%
0%
0%
0%
0%
Bodite prvi in ocenite izdelek “Virtualni katalog – izdelava”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Mnenja

Za izdelek še ni oddanih mnenj.

Navigacija
Zapri

Moja košarica

Viewed

Nazadnje ogledano

Zapri

Rešitve

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke