fbpx

Optimizacija spletne trgovine – svetovanje

353,801.207,80 z DDV

Optimizacija spletne trgovine je investicija, ki se vam definitivno čez čas povrne. Postopek je odvisen od večih dejavnikov, ki vplivajo na ceno optimizacija spletne trgovine. Prav zaradi tega, cene optimizacije spletne trgovine ne moremo določiti v paketu in vas prosimo, da nas za ponudbo kontaktirate.

V primeru, da potrebujete zgolj svetovanje pri optimizaciji spletne trgovine (mentorstvo)  pa vas prosimo, da izberete število izdelkov, ki jih imate v vaši spletni trgovini, nato kliknite NAROČI ZDAJ in zaključite naročilo. Mentorstvo predvidoma traja 6-18 mesecev, odvisno od zahtevnosti spletne trgovine. Ponujena cena mentorstva za SEO optimizacijo spletne trgovine se plačuje mesečno.

Optimizacija spletne trgovine

Postopek optimizacija spletne trgovine je podoben postopku optimizacije spletne strani. Osnovne napotke pri optimizaciji spletne strani smo opisali tukaj …

Pri optimizaciji spletne trgovine morate dodatno paziti pri kategorijah izdelkov in posebej optimizirati vsak posamezni izdelek v vaši spletni trgovini. Pri tem morate paziti, kako gradite celotno kategorizacijo spletne trgovine.

Pri optimizaciji spletne trgovine svetujemo, da so nastavitve indeksiranja kategorij nastavljene na “no index”, to pomeni, da google iskalnik ne indeksira vaših kategorij. Namesto optimizacije kategorij za spletno trgovino, vam svetujemo, da za vsako udarno kategorijo naredite pristajalno stran (landing page) in to stran optimizirate na izbrano ključno besedo.

Pri procesu seo optimizacija spletne trgovine, je ključnega pomena dobro narejen načrt celotne optimizacije spletne trgovine.

V primeru, da potrebujete seo svetovanje pri optimizacija spletne trgovine, vam z velikim veseljem priskočimo na pomoč. Pokličete na tel. št. 040 744 977 in skupaj bomo naredili načrt za optimizacijo vaše spletne trgovine.

Svetovanje pri optimizaciji poteka za vsako trgovino drugače, saj je vse odvisno kako je vaša stran zgrajena, kaj vse je integrirano in predvsem kako obsežno spletno trgovino imate. Načrt optimizacije spletne trgovine je odvisen tudi od vaše konkurence in koliko truda vlaga vaša konkurenca v optimizacijo njigove spletne trgovine. SEO svetovanje je zastavljeno tako, da skupaj sodelujemo pri načrtu optimizacije celotne spletne trgovine, predlagane rešitve nato SAMI integrirate, skupaj pa nato pregledamo rezultate.

Pomembno je naslednje: Pripravljeni boste morali biti na nenehno delo na vaši spletni trgovini, sledit načrtu optimizacije trgovine, mogoče boste morali na novo izdelat spletno trgovino, pripravljat vsebine na ključno besedo, gradit zunanje povezave, izboljševat uporabniško izkušnjo in še veliko drugega. V glavnem, veliko dela vas čaka.

Če potrebujete pomoč pri procesu optimizacija spletne trgovine, vas prosimo, da nas za ponudbo kontaktirate oz. pokličete na tel. št. 040 744 977 . Na naši spletni strani vam tudi pripravljamo online tečaj z naslovom Optimizacija spletnih strani.

Ko je spletna trgovina izdelana, boste morda mislili, da je končana, vendar žal ni temu tako. Vaša nova spletna trgovina potrebuje obiskovalce, potencialne kupce oz. na koncu kupce. Da ljudi pripeljete na vašo stran obstaja več možnosti. Plačljivo oglaševanje, socialna omrežja, email marketing in najpomembnejše SEO optimizacija spletne trgovine.

Dobesedno lahko sami preživite dneve in dneve pri računalniku in se učite procesa SEO optimizacija spletne trgovine, lahko pa najamete nas kot strokovnjake na tem področju, kjer vašo spletno trgovino hitro popeljemo na sam vrh spletnih iskalnikov in vas tako postavimo pred konkurenco.

V procesu SEO optimizacija spletne trgovine bodite pripravljeni, da boste vaše naslove, podnaslove, celo odstavke spreminjali (glede na nasvete SEO svetovalca), da bodo tako tehnično kot vsebinsko prilagojeni spletnim iskalnikom, kakor tudi obiskovalcem vaše spletne trgovine.

Dobro optimizirana spletna trgovina vam ne bo prihranila samo denarja za oglaševanje (na klik boste plačali manj), ampak bo izboljšala tudi uporabniško izkušnjo na vaši spletni trgovini, saj bo vsebina oblikovana tako, da ustreza temu, kar iščejo vaši obiskovalci.

Ključno je, da najamete strokovnjaka v procesu SEO optimizacija spletne trgovine in da se vaše spletno mesto analizira in nato izvedete nasvete, ki vam jih SEO strokovnjak priporoča. Na področju SEO optimizacije spletnih strani se naša agencija uvršča med sam vrh slovenskih strokovnjakov za SEO optimizacijo spletnih trgovin.

Pogosto zastavljena vprašanja

Za večino spletnih trgovin je odgovor NIKOLI. Je pa spet vse odvisno od vaše branže in konkurence. Če se vaša konkurenca veliko ukvarja z optimizacijo spletne trgovine, se boste morali tudi vi.

Prve sadove spletne optimizacije vaše spletne trgovine lahko pričakujete v roku 2-3 mesecev.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Optimizacija spletne trgovine – svetovanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki beležijo obisk na strani in druge statistične podatke v Google Analytics.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke