fbpx

Paywiser Woocommerce vtičnik – plačila s kartico

91,50 262,30  z DDV

Paywiser Woocommerce vtičnik je enostavna plačilna forma, ki omogoča hitro in zanesljivo plačevanje s karticami v spletnih trgovinah grajenih v woocommerce sistemu.

Počisti
+ -


Paywiser Woocommerce vtičnik za plačila s kartico v vaši spletni trgovini

Paywiser woocommerce vtičnik omogoča plačila s kartico v vaši woocommerce spletni trgovini.

Pred nakupov vtičnika morate imeti sklenjeno veljavno pogodbo s ponudnikom plačilnih storitev, Paywiser. Nakup vtičnika vam pravice do uporabe storitev ponudnika NE OMOGOČA. Vtičnik, kot tak je le vmesnik, ki omogoča komunikacijo med ponudnikovim servisom in vašo spletno trgovino woocommerce.

Več informacij: https://paywiser.eu/

Paywiser Woocommerce plugin (vtičnik) omogoča plačevanje in sprejemanje plačil z  Maestro Mastercard, Visa, Visa elektron in Moneto.

blank

Paywiser woocommerce vtičnik je enostavna plačilna forma, ki omogoča hitro in zanesljivo plačevanje v spletnih trgovinah grajenih v woocommerce sistemu s kreditno kartico.

Ob nakupu vtičnika svetujemo, da dokupite tudi podporo za modul, saj kasnejši dokup podpore za vtičnik ni mogoč, ampak je ponovno potrebno zakupiti vtičnik. Podpora se zakupi za dobo enega leta. Po preteku enega leta je možno podporo tudi podaljšati.

Pri nakupu paywiser woocommerce vtičnika s PODPORO vam pripada 1 leto podpore za vtičnik. V tem času vam vtičnik posodobimo brez dodatnih stroškov. Posodobitve, ki so vključene v ceno so: sprememba bančnih pogojev, sprememba integracije plačilnih sistemov, integracije dodatnih varnostnih nastavitev v primeru, da to zahteva banka.

Nakup vtičnika z NAMESTITVIJO
  • Pripada vam NAMESTITEV vtičnika v vašo delujočo Woocommerce trgovino.
  • V primeru težav pri namestitvi (nekompatibilnosti katerega izmed vaših drugih vtičnikov v Woocommerce oz. WordPressu, ki že deluje) vam lahko težave odpravimo mi, vendar se vam programerski del dodatno zaračuna. Cena operativne ure programerja je 70 Eur + DDV.
Nakup vtičnika brez NAMESTITVE

Če se odločite in kupite paywiser woocommerce vtičnika brez naše namestitve, nimate pravice do brezplačne pomoči. Če vam vtičnik ne deluje in ne najdete rešitve za odpravo napake, vam lahko pomagamo napako odpraviti mi. Spletno mesto najprej pregledamo in okvirno ocenimo število ur za odpravo napake, nato izstavimo predračun in ko je predračun poravnan se lotimo odprave napake.

Posodobitev drugih vtičnikov in WordPress sistema ne spada v zakupljeno podporo ob nakupu našega vtičnika. Podporo omogočamo zgolj za Paywieser Woocommerce plugin (vtičnik). Vtičnik je možno proti plačilu razširiti oz.  spremeniti po vaših željah. Zahtevajte ponudbo na e-naslov: info@online-marketing.si oz. nas kontaktirajte poreko spletnega obrazca.

Namestitev vtičnika

Da, Ne

Podpora

Da, Ne

Blagovna znamka

Online-marketing.si

Proizvajalec

Online-marketing.si

Navigacija
Zapri

Moja košarica

Viewed

Nazadnje ogledano

Zapri

Rešitve

Vsebina spletne strani je avtorsko zaščitena.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Politika zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne trgovine je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za nemoteno delovanje spletne trgovine uporabljamo piškotke.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke