fbpx

E Katalog oz. Virtualni katalog – izdelava

67,10677,10 z DDV

E Katalog oz. Virtualni katalog – idealna rešitev za vaše interaktivne publikacije! Pretvorite vaše PDF publikacije v interaktivne publikacije visoke kakovosti.

 

E Katalog oz. Virtualni katalog in njegove prednosti

KAKOVOST VIRTUALNEGA E-KATALOGA

Pretvorite vaše PDF publikacije v interaktivne publikacije visoke kakovosti z visoko stopnjo povečave besedila. Tako boste bralcem omogočili najboljšo bralno izkušnjo.

EKONOMSKI RAZLOG

Več izdelanih virtualnih e-katalogov pomeni tudi nižjo ceno, istočasno pa prihranite na stroških tiska in svojim strankam pošljete katalog svojih izdelkov v manj kot minuti! In to brezplačno!

ENOSTAVNA UPORABA

Vaš virtualni e-katalog bomo objavili s pomočjo vaše izdelane publikacije v PDF obliki. Vse spletne povezave, ki se nahajajo v obstoječi PDF obliki, se bodo v objavljenem virtualnem katalogu ohranile.

DODAJANJE GLASBE

Istočasno vam virtualni katalog poleg realnega listanja z zvokom ali brez med drugim omogoča tudi glasbo za ozadje, ki jo lahko dodamo tudi po vaši izbiri.

DRUGE FUNKCIJE

Virtualni e-katalog omogoča še celozaslonsko povečavo strani, prikaz sličic strani, tiskanje in shranjevanje strani, pošiljanje prijateljem…

PRILAGOJEN MOBILNIM NAPRAVAM

Virtualni e-katalog je v celoti prilagojen vsem vrstam zaslonom, tudi zaslončkom pri vseh sistemih na mobilnih napravah, saj je narejen v odzivnem (responsive) načinu.

SHRANJEVANJE NA DISK ALI USB KLJUČ

Virtualne e-kataloge je mogoče shranjevati in predvajati tudi direktno iz diska ali USB ključa. Strankam lahko izročite vse svoje kataloge ali druge publikacije v digitalni obliki.

INTERAKTIVNI VIRTUALNI E-KATALOG

V vaš virtualni e-katalog lahko dodamo tudi interaktivne elemente, kot so video, izdelki v 3D obliki ali animirane grafike. Izbirate lahko tudi med animiranimi ozadji kataloga.

ISKANJE PO VIRTUALNEM KATALOGU

Virtualni e-katalog omogoča tudi iskanje po celotni vsebini publikacije. V iskalnik boste vpisali iskalno besedo in katalog vam bo prikazal vse strani s poudarjenimi ključnimi besedami, ki jih iščete.

HITROST NALAGANJA

Virtualni e-katalog odlikuje tudi visoka hitrost nalaganja strani. Kvaliteta posameznih strani se prilagodi glede na hitrost nalaganja kataloga.

PRENOS PUBLIKACIJE V PDF

Svojim uporabnikom lahko omogočite tudi prenos publikacije v PDF obliki na njihov računalnik, shranjevanje ali tiskanje posameznih strani.

PRIBLIŽEVANJE IN ODDALJEVANJE

Virtualni e-katalog omogoča približevanje in oddaljevanje vsebine, pri čemer se ohrani kvaliteta zapisa, ki zagotovi nemoteno branje in ogled.

AVTOMATSKO PREDVAJANJE

Virtualni e-katalog omogoča avtomatsko predvajanje in listanje strani. Funkcijo avtomatsko predvajanje lahko vklopite in izklopite.

VEČJEZIČNOST

Virtualni e-katalog lahko predvajate v različnih jezikih, saj omogoča večjezičnost. Dodate lahko poljubno veliko jezikov.

SOCIALNA OMREŽJA

Posamezne strani iz kataloga lahko delite preko izbranih socialnih omrežij, kot so Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Delicious, …

Primer virtualnega kataloga si lahko ogledate tukaj …

Za več informacij glede storitve virtualni katalog nas kontaktirajte ali pokličite na 040 744 977

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E Katalog oz. Virtualni katalog – izdelava”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki beležijo obisk na strani in druge statistične podatke v Google Analytics.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke