fbpx

Zakaj online tečaj?

Zakaj online tečaj?

Znanje je moč in s tem, da ste na tekočem z aktualnim dogajanjem in da vlagate v nova znanja, vam lahko prinese neulovljivo prednost pred vašo konkurenco.

Redno posodabljanje in povečevanje znanja ter spretnosti, je bistvenega pomena za vse lastnike podjetij, zlasti v hitro gibljivem spletnem prostoru! Dobra novica je, da vam ni treba hoditi (fizično) na izobraževanja ampak se lahko preko spletnega učenja naučite skoraj vse doma oz. na delovnem mestu z uporabo svojega računalnika ali mobilnega telefona.

Zakaj online tečaj oz. spletno učenje?

Za razliko od tradicionalnega izobraževanja se lahko spletne tečaje učite v svojem tempu, ob svojem času in od koder koli želite. Običajno so precej cenejši od tradicionalnega izobraževanja, vsebina pa je v večini primerov še bolj poglobljena.[/vc_column_text][vc_column_text]Online tečaj lahko nudi veliko vrednost. Pogosto vsebujejo posodobljene in ustrezne informacije, ki so prehitele tradicionalne univerzitetne učne načrte. To je kot nalašč za zaposlenega lastnika podjetja, ki potrebuje fleksibilno učenje z lastnim tempom v hitro gibljivem, spreminjajočem se okolju in vsebini.

Seveda obstaja prostor za tradicionalno izobraževanje, toda kolikor zadostimo številnim potrebam poslovnega znanja, v podjetju Info-net d.o.o. razumemo, da lahko spletno učenje v vaš lok doda nekaj vrvic. Nismo edini, raziskave kažejo, da se število spletnih tečajev iz leta v leto povečuje in presega število tradicionalnega vpisa na fakultete.

Kako razlikovati dober spletni tečaj od slabega?

Obstaja veliko online tečajev. Vsakdo lahko ustvari spletni tečaj in ga začne prodajati. Zato je pomembno natančno vedeti, kaj iščete.

Pripravili smo vam nekaj ključnih dejavnikov o tem, kako najti kvaliteten tečaj, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Uporabite preverjenega ponudnika online tečajev

Izberite online tečaje tistih predavateljev, kjer lahko preverite znanje, ki vam ga obljublja v online tečaju.

Preglejte vsebino online tečaja

Preden plačate karkoli vam svetujemo, da si oglejte brezplačen uvod in pregled online tečaja. Prepričajte se, da je vsebina online tečaja primerna za vas.

Dolžina tečaja ne zagotavlja kvalitete.

Ne bodite prepričanja, da so daljši online tečaji kvalitetnejši. Dolžina online tečaja ne zagotavlja nujno tudi kvalitete. Nekateri dolgi tečaji so temeljiti in bodo zajeli vse, kar morate vedeti, lahko pa vključujejo tudi veliko stvari, ki jih vi ne potrebujete.

Poglejte si lekcije, da boste lahko dobili dober pregled nad vsebino online tečaja in predvsem, če tečaj ustreza vašim ciljem. Obstaja veliko dobrih online tečajev, ki imajo samo eno uro vsebine.

Pripravite si pisalo in papir

Čeprav pogosto prejemate doživljensjki dostop do kupljenega online tečaja vam svetujemo, da si vseeno pripravite pisalo in zvezek, da si boste ključne zadeve lahko zapisali, saj so online tečaji predvsem pripravljeni v video formatu. Priporočamo vam nakup online tečaja, ki ima za vas uporabno vsebino.

Na naši spletni strani online-tecaji.com vam pripravljamo največjo bazo online tečajev v Sloveniji. Če pa imate sami znanja, ki bi jih radi posredovali preko online tečajev, pa vas vabimo, da se nam pridružite kot predavatelj in začnite služiti že danes s prodajo svojih online tečajev na našem spletnem portalu.

Vabimo vas tudi k ogledu naših individualnih tečajev.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki beležijo obisk na strani in druge statistične podatke v Google Analytics.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke