fbpx

Kaj narediti če ostanem brez posla (dela)?

Kaj narediti če ostanem brez posla (dela)?

Kaj narediti, če ostanete brez posla? To je vprašanje, ki se zadnje časa marsikomu poraja v mislih in prav to se je zgodilo mnogim ob izbruhu koronavirusa. Da ostaneš brez dela čez noč, to se je vsakomur zdelo skoraj nemogoče, vendar se je prav zgodilo.

Zato je o novih projektih in storitvah potrebno razmišljati že takrat, ko nam gre dobro in imamo dovolj dela in reden pritok denarja. Če se zgodi, da se nam ena kocka podre, imamo tako še vedno na razpolago drug vir dohodka (drug projekt), ki nam prinaša redni priliv. V primeru, da nimamo vpeljanih večih projektov (virov prihodka), se nam lahko zato hitro zgodi, da čez noč ostanemo brez vsega.

Svetujemo vam, da se poglobite vase in začnete razmišljati o alteranivnih virih prihodka. Vprašajte se, v čem ste zares dobri in s kom bi lahko to vaše dragoceno znanje delili. In predvsem se vprašajte, kdo išče vaše znanje!

Začnite z razvojem v tem trenutku, kajti jutri bo morda že prepozno.

Da bi vsaj delno pomagali v nastali gospodarski krizi, smo se odločili za izdelavo portala za online tečaje. Na portalu bomo omogočili vsakemu, ki razpolaga z določenim znanjem, da objavi svoje online tečaje na temo, ki jo obvlada. Več si lahko preberete tukaj …

Pa veliko uspeha s prodajo vaših lastnih online tečajev!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki beležijo obisk na strani in druge statistične podatke v Google Analytics.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke